redan fredag!

veckan har gått sjukt snabbt alltså men det är ju bara bra, för we loooove the weekends:) dagen började med att jag vaknar halv tolv eftersom jag inte hörde mitt alarm! typiskt mig!! så upp & hoppa i stress för jag skulle hinna till stan innan folkdansen:) så jag bestämde mig runt 3- tiden och promenera in till stan.. det brukar ta mig 10 minuter och promenera in till stan.. men idag var det BIIIG misstake! 30 minuter hörrni(Y) som en gammal gubbe sa till mig vid hemköp idag, " man måste ju snart köpa en båt för o komma nånvart " haha sant ! mötte iaf upp sonja & jessica vid stan, gick runt en liten stund och kollade kläder. jag fick hem ett par sköna tights & en grå tröja.. riktigt söt faktiskt :) tänkte ha på mig de imorgon när jag far mig iväg mot skåne land. efter stan gick jag hem en stund& väntade in chollan vid simmo, då vi tog följe tillsammans till folkdansen. skojj vart de :) men nu för någon stund sen började benet krångla ?! varför vet jag inte , men svinigt ont gör de iaf. .:( aJ! så nu sitter jag här i min ensamhet, lyssnar på hardstyle & dricker kamomill te haha mamma har däckat i soffan.

imorgon fyller min lilla kusin aco år! så då ska vi på kalas :)) wiiiiee ett tag sen jag var i hbg nu, imorgon är det även mile kitic i åstorp men blir nog inget med de.. blir väl stan direkt när jag anländer i halmstad. blir väl roberts med seka & sedan gastons eller något :) we'll see!

torsdag..

fan jag skulle skriva igår! men var inte alls på humör för det.. passade syster hela dagen igår, när mamma sedan kom hem gick jag över till pappa en stund och tvättade lite tvätt jag hade. eller lite & lite (rätt mycket) efteråt fick jag skynda mig hem och ta på mig och fixa mig. var på sekunden att jag nästan missade bussen till stan! det blev fika på roberts med sonja, jessica, adra & cholle :) där lärde jag & sonja känna någon brud från helsingborg haha riktigt skön tjej! dock full men rolig som satan haha.. hon umgicks med icke knullare människor & hon har inga blatte vänner men oss diggade hon hahah. iaf runt kl 22:00 började robbans stänga och vi började bli sugna på o dra ut en stund? så resten stack hem förrutom jag & sonja som gick till valentine. där blev vi bjudna på cider av ägaren haha dont ask me why :P även där lärde vi känna någon brud & hennes inneboende hahah, sköna som fan! hon var gammal ravare & hade gått på allt som finns.. hon blev även immun mot E hahah & hennes inneboende var den grymmaste 50åringen jag sett hahah. menmen därefter kom adra & nadine förbi men dom gick senare över till corner.. även vi efter en liten stund:) stämplade av och kom in.. hjärtat låg nog i halsgropen alltså, va rädd för sonjas skull! men we made it, & såhär mycket har jag nog aldrig dansat i hela mitt liv. runt halv två när sonjas pappa skulle hämta oss får ägaren syn på henne och slänger ut henne hahah men skön som sonja är skrattade hon bara och sa jag ska ändå hem nu, lyckad kväll säger jag bara!

vaknade sent idag, så jag sitter fortfarande och dricker kaffe & lyssnar på hardstylelänkar från youtube som min bror sitter och skickar till mig. strax ska jag gå och diska, duscha & fixa mig sen får vi se vad som händer:)
satt precis och tittade på en video med noisecontrollers, asså damn den dära bas !! så sexig haha my future husband alltså! NEJ nu måste jag röra på mig.. :*

87i

gahh dessa från junkyyard! give it to meeeeee..


already tisdag :)

veckan börjar gå riktig fort ju, redan tisdag idag ?! vilket innebär folkdans :) wiiiee det har vi ju längtat efter! vaknade för ungefär en timma sedan, när jag egentligen skulle ha vaknat kl 09:00 men sen skulle jag snooza fram till kl tio ungefär, men så blev det ju inte! jag skulle nämligen tvätta idag kl 11:00.. men vi har det dära nya systemet med korten och grejen så man måste vara nere i tvättstugan 5 minuter innan man har sin tid och sedan vänta in tiden.. för och sen stoppa in kortet PRECIS när din tid är exakt för annars kommer man inte in ?! hur dåligt är inte det ? hade man haft det vanliga jävla systemet nu så hade jag ju kunant börjat tvättta när jag ville bara jag håller min tid liksom.. jävla idioter, ska lätt klaga! får väl tvätta imorgon istället.. igår satt jag hemma hos adi i hundra jävla år, snackade med ivan & hans kompis i telefon i nästan 4 h ?! haha normalt eller.. så kom hem jäävligt sent, kanske därför jag heller inte kunde vakna imorse :)

just nu gör man inget speciellt, sitter & lyssnar på hardstyle och tänkte dela med mig ett klipp innan jag går vidare.. : *




längtar till april då vi drar oss till norrköping igen! & sedan november då vi drar oss vidare mot arrrnnhem amsterdaaamn :))


sammanfattning av helgen!

har inte haft tid och skriva här nu i helgen, fandå jag som skulle bättra mig! ;P i fredags var inget planerat, först var man i klubben och fixade musiken osv men ingenting gick som det skulle. så ringer brodern min och berättar att det är hardstyle fest på nolltrefem och att det blir förfest hos pappa så fick snabbt springa hem och hämta kläder och sedan över förfesten.. fulla blev vi också! väl inne i stan, utanför nolltrefem ser vi att dom tar alkoholtest?! LYCKAT!! visst är det någon ungdomssak men wtf, okej om dom kollade alkoholtestet på folket under 18... dåligt dåligt! så vidare gick vi till roberts där det inte var en jävel! så det blev gastons istället.. men skojj var det! dock söp ju min bror ner både mig och dennis HÖHÖ! lördag morgon var inte den bästa ska jag säga er, huvudet tickade som bara den.. haha fick vaknade redan kl 11:00 på lördagen för att gå till klubben igen och fixa musiken.. efteråt blev det cevape och tårta hemma hos adi som fyllde år!:) sen blev det fix´&trix inför balkanfesten. förfesten blev dock inte som jag ville att den skulle bli.. men men det ska vi inte ta upp här..

på balkanfesten var det inte heller så som jag hade förväntat mig att det skulle vara.. daniela var på krigshumör haha men det lugnade sig lite senare.. festen var helt okej, nist vise! :) söndag var bara en slappedag, heeeeelt seg efter helgens drama haha.

strax ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite, blir en liten promenad ute och senare får vi se vad som händer! orkar inte göra något speciellt! :*


5

bild från i lördags :) , adi, aleksandra, jag & linnéa sittandes!:) <3


såå bra!


freitag!

äntligen fredag! man har ju längtat till helgen om man säger så! spec till imorgon:)) igår var en LÅÅÅNG dag, började med att jag gick till maxi med adi för o köpa lite grejer, bla müsli till mig & cigg. påväg hem hade vi största motvinden med massa snö & regn BLÄ! men vi överlevde! :)) väl hemma hos henne blev det lite kaffe & så var det och börja hitta massa juggemusik till festen imorgon.. och det var fantamig inte lätt ska jag säga er. först började jag med och gå i alfabetisk ordning med året 2009, sedan över till 2008 osv osv. och varje "år" så fick jag gå om alfabetet så ni kan ju tänka hur länge jag satt och letade efter musik!? började kl 17:00 och kom hem runt ett tiden skulle jag nog säg. ögonen var ju liksom helt förstörda haha MEN det var värt det för fyfan vilken musik jag hittade! men klart är det icke, ska sitta en liten stund nu och leta efter det sista. ett par gamla godingar och lite remixar. måste ju också bränna massa skivor innan kl 18:00 ikväll ?! blää panik! måste duscha och sånt också.. de löeser sig väl ? jag hoppas att my partner in crime hittat lika grymma engelska låtar!

men som sagt ikväll ska vi iväg till klubben då projektledarn' ska fixa ljudanläggningen och vi ska sitta och sätta upp en massa spelningslistor sen får vi se vad som händer. blir ingen utgång för min del iaf, orkar inte!
ska ju ändå festa till det rejält imorgon hihi, :*

tt


Chris Brown ft Soulja Boy - Bad



slänger in en låt också! ny låt av chris brown & soulja boy :)
har precis diskat färdigt, städat färdigt.. nu ska jag bara ladda ner lite juggemusik sen är jag klar vid datorn för idag! höhö pusshaj


konstiga sömnproblem

rubriken säger ju sig själv.. helt konstiga sömnproblem har jag haha eller problem och problem är det ju inte men låt oss kalla det så. promenerade in till stan igår för att träffa min kusin som varit hårmodell här så det var skojj och se henne. vi satte oss lite på espresso house och fikade. vidare gick vi till scorett och DOOG efter alla snygga skor som ropade efter mig, gahh! senare gick jag iväg till yu halland där vi hade ungdomsmöte, eftersom vi startar någon ungdomsorganisation så det ska bli skojj och kunna engagera sig och sånt. vi pratade mycket om festen på lördag, jag hetsade mig lite för mycket tror jag men vissa tänker ju så jävla dumt. ÍAF imorgon kväll ska jag och min partner in crime dit igen och fixa musiken! kom hem runt åtta tiden igår kväll, tittade lite på tv och redan kl 21:00 började jag gäspa?! så jag gick och la mig.. konstigt värre! vaknade imorse av att mamma bankar. klockan var 06:30 när jag vaknade.. piggare än nånsin! hahah  och somna om kunde jag ju verkligen inte göra. så här har jag suttit försökt göra om min blogg lite, lyssnat på musik, fejjan & matat mina happy pets haha. ska strax gå och diska och fixa lite här hemma.. senare får vi se vad som händer.. måste bränna massa skivor till imorgon!

jag hoppas ni gillar den nya designen, kommer nog bli bättre med tiden..
gaah har dessutom suttit och kollat på kläder på nätet och massa dödskalleringar, converse osv. DÖR! hittade världens snyggaste converse som aa INGEN har i swe, men tro fan att det inte finns min storlek?! synd synd! men dock hittade jag lite plagg som jag helt klart ska köpa till sommaren.

eee


fick en bild av mig i detta, en sommarkväll i gradiska och helt chokladbrun! klart att detta ska bli mitt! :*


börjar tappa greppet redan?!

shululululu, det här har ju inte börjat som planerat alltså! jag skulle ju skriva i bloggen varje dag men jag har ju redan tappat lusten efter redan en dag haha hur fan ska detta gå alltså.. får väl göra mitt bästa än så länge. idag har jag bara suttit och softat hemma, sökt lite jobb och så. nu ska jag gå platta håret, diska, klä på mig och promenera in till stan där jag ska möta min kära kusin!:) länge sedan jag såg henne så det ska bli skojj. sedan ska jag iväg till yu halland där vi har ungdomsmöte eller något sådant. ska bli skojj! senare får vi se vad som händer. har inte lust att göra något och orkar inte vara hemma!

nej nu orkar jag faktiskt inte skriva mer höhö förhoppningsvist så bättrar jag mig! :*

första inlägget!

hejsan! blir första inlägget ännu en gång! startade en annan blogg igår men namnet var jag osäker på så ja idag gick den bort och så kom den här fram:) nu är jag mer nöjd.. nu är det bara bakgrunden och allt kvara, hela designen! bläääh! någon som vill hjälpa mig ? .. just nu sitter jag och letar musik som en dåre! det är nämligen så att på lördag är det balkanfest i yu halland så jag försöker bränna lite skivor osv osv för att min partner in crime (balkanbaby.blogg.se) ska kunna förbereda musiken på lördag så det inte blir att vi skämmer ut oss. man kan ju liksom inte sitta på youtube och leta låtar ? vad händer om man råkar skriva fel ? fel låt ! eller kanske så att låten börjar trassla och ha sig.. då stannar ju hela festen ? det hade nog varit riktigt pinsamt, eftersom folk från andra städer kommer.. och dom förväntar sig en riktigt bra fest.. så det är en del press! vilka låtar ska jag ta ?!!

ska strax iväg och diska och fixa mig och därefter bär det åt till eurostop en liten stund, sen coffeee time at adis house och senare blir det folkdans :)) sen hoppas jag på att få träffa min kära kusin som jag inte sett på ett tag! men men skriver förmodligen sen igen :*

y


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0